Onze authentieke franse boerderijcamping heeft 6 staanplaatsen. De camping is geopend vanaf 1 april tot en met 1 november. Buiten het seizoen in overleg.
Ze ligt aan een klein meer, waarop kan worden gevaren met een roeiboot. Op het terrein zoekt de kampeerder een plek voor zijn tent, caravan of camper met op de achtergrond het kabbelende riviertje de Commauche. De sanitaire voorzieningen met warme douches zijn eenvoudig maar goed. Het campingterrein is omgeven door bomen en oude gebouwen, zoals een oude zagerij, wasplaats en pakhuizen.
 
 

Op de boerderij zijn ezels, paarden, kippen hond en een kat aanwezig. Huisdieren welopgevoed en aangelijnd zijn toegestaan. In het natuurgebied Parc naturel regional du Perche leven vossen, dassen, reeën en wilde zwijnen die je op je wandeltocht kunt tegenkomen. 's Avonds klinkt de roep van de kerkuil over het water. Vanaf de boerderij loop je langs de oude molen over het bruggetje het bos in voor een mooie wandeling. Binnen 5 minuten ben je in het uitgestrekte bosgebied van Reno Valdieu.


 

Voor het maken van een wandeling of mountainbiken is deze regio uitermate geschikt, wandelroutes zijn beschikbaar. Voor diegene die een trektocht met paard of ezel wil maken biedt de camping opvang en onderdak voor mens en dier. In de omgeving liggen pittoreske dorpjes waarvan de bewoners u graag helpen de omgeving te verkennen. Le moulin des Sablons is een ideale plek voor week-end uitstapjes, vakanties.